Partyband Nedjus!

Biografie

Partyband Nedjus is in 2008 als trio opgericht en bestaat inmiddels uit vier muzikanten die beschikken over ruime ervaring in diverse bands of als solozanger. De bezetting luidt:

Dimitri van Es - zang
Katja van Uhm - zang
Johan Huiberts - basgitaar
Roland Peters van Neijenhof - gitaar en zang

     

Het repertoire van Nedjus is zeer veelzijdig en verrassend. Moeiteloos wordt er geschakeld tussen diverse stijlen en door de variëteit in solo- en koorzangstemmen is muzikale afwisseling gegarandeerd. Naast de vele bekende pophits van toen en nu komen soms ook de "vergeten liedjes' voorbij die bij menig luisteraar een nostalgisch gevoel oproepen. En natuurlijk ook met de Nederlandstalige feestmuziek en het Duitse schlagerrepertoire kan Partyband Nedjus uitstekend uit de voeten zodat de feeststemming er altijd goed in zit.


Bij de optredens zingen de muzikanten meerstemmig volledig live onder begeleiding van basgitaar en gitaar. Voor de overige instrumentale begeleiding wordt er gebruik gemaakt van een orkestband. Op deze manier blijft de prijs voor u zeer aantrekkelijk en klinkt het geheel als een volledige live-band.

Top